O klubu in kontakti

Novo kegljišče od leta 2001KK LJUBELJ Tržič je bil ustanovljen leta 1953 in je član športne zveze Tržič, Kegljaške zveze Slovenije in Olimpijskega komiteja Slovenije. Društvo ima sedež pod avtobusno postajo v Tržiču, kjer se nahaja tudi moderno 4-stezno avtomatsko kegljišče. V svoji dolgoletni zgodovini delovanja društva dosega številne uspehe, tako, da se uvršča med najuspešnejše klube v tržiški občini. Društvo nima redno zaposlenih, vse deluje na volonterski bazi. Treninge vodijo 3 šolani trenerji in 3 vaditelji kegljanja.

Kegljišče je ob torkih, četrtkih in sobotah na razpolago za treninge in tekme za vse starostne kategorije članov in članic. Ob ponedeljkih, sredah in petkih, pa koristijo kegljišče vsi ostali ljubitelji kegljanja za rekreacijo in svoja rekreativna tekmovanja.

Klub ima I.moško in žensko ekipo v 1.A SLO ligi ter II. moško ekipo v 3.SLO.ligi-zahod. Poleg treningov in nastopanja, pa se v klub ukvarja tudi z organizacijo raznoraznih tekmovanj v občinskem, regionalnem in državnem merilu za tekmovalce in rekreativce.

Klub ima tudi ŠOLO KEGLJANJA za učence tržiških osnovnih šol, kjer jim pokaže osnove kegljaškega športa. Udeležuje se jo 60-90 učencev in učenk.

Dodatne informacije

Kegljaški klub Ljubelj Tržič
Predilniška c. 1
4290 Tržič

T: 04/596 12 80
GSM: 041/77 26 77
E: kkljubelj@gmail.com

Davčna št.: 97592498 (nismo davčni zavezanci)
Matična št.: 1127071